Wat is de Wishing Table?

De Wishing Table is een laagdrempelig platform dat toegankelijk is voor iedereen en ernaar streeft om mensen, goede doelen en bedrijven te verenigen in hun inzet voor de wensen van anderen. Particulieren en goede doelen, afkomstig uit Voorne aan Zee, kunnen hun wens bij de Wishing Table indienen.

Wat voor hulp kan ik vragen?

Iedereen uit Voorne aan Zee kan een wens voor een ander (familie, kinderen, collega, buurman of buurvrouw, vrienden of kennissen) aanvragen voor uiteenlopende doeleinden. Denk aan een wens voor een ander die het financieel niet gemakkelijk heeft, een financiële bijdrage voor een goed doel, nieuwe sportkleren, een uitje of een wens voor een ander die graag nog een bepaalde locatie voor het laatst wil bezoeken.

Hoe werkt de Wishing Table?

U kunt uw wens indienen bij de Wishing Table door het formulier op deze pagina in te vullen. Wij nemen de aanmelding in behandeling en deze wordt binnen de Ronde Tafel Voorne aan Zee 108 besproken. Wij trachten zoveel mogelijk wensen te vervullen, maar kunnen helaas niet aan alle verzoeken voldoen. U ontvangt hierover vanuit ons altijd een terugkoppeling.

Indien een wens in vervulling wordt gebracht zal de Ronde Tafel Voorne aan Zee 108 zorgdragen voor het realiseren van de wens door o.a. contact op te nemen met het bedrijfsleven om bij te dragen en het organiseren.

Wens indienen

Over jouw wens

Persoonlijke informatie

Wishing Table ‘Wensen’

Op dit moment zijn er geen Wishing Table ‘Wensen’ actief.

Kom snel nog eens terug om te kijken of ook u kunt helpen bij één van onze Wishing Table wensen. Wenst u als particulier of ondernemer bij te dragen in het ondersteunen van wensen binnen de Wishing Table? Wij horen graag van u zodat we dit met elkaar kunnen bespreken.