Welkom Angelo!

Angelo van Marion is een nieuw gezicht binnen de club. Dit vonden wij een goed moment om hem zichzelf even voor te laten stellen. Wij hebben een aantal vragen aan Angelo gesteld, hieronder het volledige interview met ons nieuwste lid. Welkom Angelo!

Welkom bij de Ronde Tafel Angelo! Stel jezelf even kort voor

Ik ben Angelo van Marion, 33 jaar en woonachtig in Hellevoetsluis. Samen met mijn vrouw Deborah en mijn zoon Mason en dochter Olivia. Naast een drukke baan zoek ik graag ontspanning op. Wij houden ervan om naar buiten te gaan. Fietsen, activiteiten met de kinderen en wandelen in het prachtige gebied wat Voorne aan zee ons biedt.

Wat doe je voor werk en bij welke organisatie?

Ik ben Business unit manager bij Seaco groep BV. Wij leveren/produceren afdichtingen voornamelijk aan de petrochemie en tankopslag. Ik zorg ervoor dat de organisatie doet wat het moet doen en dat wij blijven ontwikkelen om zo mee te kunnen bewegen met de markt.

Iedereen heeft een verhaal over zijn lid worden bij de tafel. Hoe kwam jouw lidmaatschap tot stand?

Dat is een leuk verhaal… Ik was opzoek naar een netwerk groep om zo in contact te komen met mensen die in de zelfde branche actief zijn. Deborah vertelde dat een collega (Tim) bij de ronde tafel zat en ik daar eens naar moest zoeken. Dezelfde dag kwam Victor bij ons langs voor een advies gesprek voor de verkoop van onze woning. Tijdens dit leuke/gezellige advies gesprek vertelde ik dat ik mij net had ingeschreven bij een netwerk groep en dat ik ook op de website had gekeken van een groep die zich de “Ronde Tafel” noemt. Victor keek mij aan en dacht dat ik hem in de zeik nam. Totaal niet wetende dat Victor de voorzitter is van de Ronde tafel. Victor vertelde met veel enthousiasme over de tafel. Dit sprak me erg aan en dus vroeg ik hierover door. Nog geen 2 maanden later kreeg ik een berichtje van Victor of ik het leuk vond om eens te komen kijken.

Dat klinkt tof! Wat hoop je dat de tafel je gaat brengen?

Ik hoop te kunnen leren van andermans kwaliteiten, mijn horizon te verbreden en vraagstukken hierdoor vanaf een ander punt te bekijken.

En nu een belangrijke vraag! Wat is je eerste indruk van de tafel?

Heel erg leuk. Een groep met zeer ambitieuze mannen die allemaal erg open zijn. Een mooi balans tussen zakelijke vraagstukken en persoonlijke onderwerpen.

Even naar de toekomst kijkend. Heb je de ambities binnen de tafel? Denk bijvoorbeeld aan functies als penningmeester of misschien wel voorzitter?

Op dit moment ben ik aan het ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat het allemaal inhoud. Aan de hand hiervan zal ik kijken wat het best bij mijn ambities past.