Ronde Tafel 108 Voorne aan Zee haalt €28.000 op voor Stichting Groot Hart!

Het was een dag om nooit te vergeten, afgelopen zaterdag, toen Ronde Tafel 108 Voorne aan Zee haar tweede Hier aan de Kust Rally organiseerde. Het evenement was niet alleen een feest voor autoliefhebbers, maar ook een geweldige inspanning voor het goede doel, waarbij een indrukwekkende €28.000 werd opgehaald voor Stichting Groot Hart.

Voorne aan Zee kwam tot leven met het geluid van ronkende motoren en het zicht van glanzende bolides die door de schilderachtige routes reden die zorgvuldig waren uitgestippeld door de leden van Ronde Tafel 108. Het was een samensmelting van vriendschap, gemeenschapszin en de liefde voor autorijden.

Alle inspanningen en het enthousiasme hebben geleid tot een royale donatie aan de Stichting Groot Hart, een stichting die zich inzet voor kinderen en families die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Stichting Groot Hart kan met deze donatie hun missie voortzetten om gezinnen die door moeilijke tijden gaan te ondersteunen. Rob Kamphues, de oprichter van de stichting, uitte op de gezellige avond na de race zijn oprechte dankbaarheid tegenover alle deelnemers, vrijwilligers en natuurlijk Ronde Tafel 108 Voorne aan Zee voor het organiseren van een dergelijk geweldig evenement.

Wij, Ronde Tafel 108 Voorne aan Zee, willen tot slot alle sponsoren enorm bedanken voor hun steun. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest!