Na het overweldigende succes van de eerste Hier aan de Kust Rally vorig jaar, staat Ronde Tafel 108 opnieuw in de startblokken voor de tweede editie. Aanstaande zaterdag, 9 september, belooft het wederom een dag te worden waarin passie voor autorijden en goede doelen hand in hand gaan. De aanmeldingen zijn inmiddels gesloten en we kijken uit naar de start van deze fantastische dag!

De Hier aan de Kust Rally wordt niet alleen georganiseerd vanwege de liefde voor het rijden, maar ook met een prachtig doel voor ogen. De opbrengsten van deze rally komen ten goede aan Stichting Groot Hart. Een stichting die zich inzet voor het welzijn van kinderen en hun families.

“We zijn ontzettend trots op de route die we dit jaar hebben samengesteld. Het belooft een spectaculaire dag te worden voor alle deelnemers en fans,” aldus de organisatoren van Ronde Tafel 108. “Met de steun van onze deelnemers, sponsors en iedereen die betrokken is bij dit evenement, hopen we een mooi bedrag op te halen voor Stichting Groot Hart.”

Dus, of je nu een autoliefhebber bent of iemand die zich graag inzet voor een goed doel, de Hier aan de Kust Rally is het evenement waar je bij wilt zijn. We zien je graag aan de startlijn op 9 september!

Er zijn ook nog kaartjes voor het eindfeest beschikbaar! Ga snel naar de website hieraandekustrally.nl/contact en reserveer via het formulier jouw kaartjes!