Van Workshops tot Bingo: Een middag om te onthouden

Wat een feest was het vrijdag 2 februari bij de Ouderenmiddag in de Stuifakkers, Rockanje. In het restaurant “De Branding” (onderdeel van de Stuifakkers) hebben we samen met de senioren een gezellige middag gehad. Eentje die ze niet snel meer zullen vergeten!

Zoals bekend zetten wij ons graag in voor onze gemeenschap. En wat is er nu mooier dan een dag vol glimlachen, gezelligheid en leuke workshops? Precies, dat dachten wij dus ook! Met de hulp van de vrijwilligers van de Stuifakkers en restaurant De Branding hebben we een geweldige middag georganiseerd voor zo’n 95 ouderen.

De workshops bleken een succes! Van een workshop positieve gezondheid door Innerlijke Krachtpatser Oostvoorne tot het schaterlachen bij het plat Rotterdams praten met Roel Pot – het was allemaal geweldig. En de bingo op z’n Rotterdams? Die was helemaal het einde, met uiteraard fantastische prijzen!

We zijn trots op deze geslaagde dag waarin we veel leuke gesprekken hebben mogen voeren, mensen hebben leren kennen en leuke bedankjes in ontvangst hebben mogen nemen. En het mooiste van alles? De glimlach op de gezichten van de ouderen, die ons eraan herinneren waarom we dit doen.

Wij bedanken iedereen die heeft meegeholpen, meegedaan of gewoonweg genoten heeft. Jullie enthousiasme en glimlachen helpen ons weer om door te gaan met deze mooie traditie. Tot de volgende keer, voor nog meer gezelligheid en onvergetelijke momenten!