Een warme start in Hasselt

Het weekend van Ronde Tafel 108 Voorne aan Zee werd op zaterdagmiddag in gang gezet met een gastvrij onthaal in het Hashotel, gelegen in het pittoreske Hasselt, net over de Nederlandse grens. Een uitgebreide lunch wachtte ons op, een eerste moment van samenkomen dat de sfeer zette voor wat een memorabel weekend zou worden. Het was een tijd van vrolijkheid en hereniging, waarbij het huidige bestuur, bestaande uit voorzitter Victor, secretaris Levi en penningmeester Nick, de bestuurswissel officieel inluidde.

Een prachtige middag bij Chateau Neercanne in Maastricht

Na het warme ontvangst was het moment daar om ons in galakledij te hullen en de reis voort te zetten naar een van de meest schilderachtige locaties van het weekend: Chateau Neercanne te Maastricht. In één woord: Prachtig! Hier werden we hartelijk ontvangen door een mede-tafelaar uit Maastricht, die ons begeleidde naar de plek waar een heerlijke wijnproeverij zou plaatsvinden. Omringd door de schoonheid van de omgeving, genoten we van verfijnde lokale wijnen, wat zorgde voor een moment van verbondenheid en plezier. De middag bood ook de perfecte gelegenheid voor het maken van prachtige foto’s, dus hier hebben we dan ook allemaal wel gebruik van gemaakt.

Een moment van traditie

De avond viel en we verzamelde ons in de elegante zaal van Chateau Neercanne waar het allereerst tijd was voor heerlijk eten. Tussen de diverse heerlijke gangen door werden er momenten aangehaald die ons afgelopen jaar mooi hebben samengevat. Naast het tonen van een aantal cijfers (we hebben in totaal een prachtige €50.000,- kunnen doneren aan diverse goede doelen!) werden ook de nodige bokalen uitgereikt en onze tafelaars stuk voor stuk even in het zonnetje gezet. Helaas kwam ook het moment waarop werd aangegeven dat drie van onze gewaardeerde tafelaars de groep gaan verlaten. Zij hebben de leeftijd van 40+ bereikt en het traditioneel opgegooide “kaasje gevangen”. Hiermee hebben zij hun uitzwaai ingeluid. Stijn, Walter en Erik: We gaan jullie missen!

Dit alles vormde een mooie voorzet voor wat er uiteindelijk zou volgen: de officiële installatie van ons bestuur voor 2024/2025! Het afscheid van het oude bestuur was zowel een tijd van terugblikken als van vooruitkijken. Met dankwoordjes en een hartelijke waardering voor hun inzet, werd weer een tijdperk afgesloten.

En daar gingen we..! De onthulling van het nieuwe bestuur was een moment geladen met anticipatie en opwinding. De video werd ingezet en daar waren ze dan: Jeroen Vermue (voorzitter), Angelo van Marion (secretaris) en Tim van Wordragen (penningmeester) werden voorgesteld als nieuw bestuur! Zij zijn klaar om hun eigen hoofdstuk te schrijven in de rijke geschiedenis van onze tafel. Heren veel succes, we kijken uit naar jullie visie en ideeën voor het komende tafeljaar!

Leuk detail! De heilige hamer is ook weer terecht! Deze was al een tijdje zoek geraakt (gestolen) en werd op deze speciale gelegenheid weer netjes teruggegeven…. Hij zat alleen vast gegoten in het cement. De accutool heeft het uiteindelijk niet voor elkaar kunnen krijgen op de avond zelf. Succes Jeroen!

Een onvergetelijke nacht in Club Versuz

Met de officiële zaken achter de rug, maakten we ons op voor een avond vol plezier en dans in Club Versuz. Tijdens de busreis terug naar het hotel werden we voorzien van het nodige vermaak door onze eigen huisDJ: DJ Ronnie Hubo! We hebben weer van je genoten! Na een korte omkleedronde kwamen we aan in Club Versuz. Hier hadden we een eigen hoek van de VIP-ruimte wat een perfecte plek was om te genieten van het gezelschap en de muziek. Na de nodige drankjes hebben we tot in de late uurtjes ook nog een hoop uitmuntende dansmoves van elkaar mogen aanschouwen! Het ging goed los!

Even wakker worden bij het ontbijt….

De volgende ochtend bood het gezamenlijke ontbijt een moment van reflectie en een aanschouwing van her en der wat pijnlijke gezichtjes… (katers) Het weekend was weer een levendige herinnering aan de kracht van onze groep. We sloten het weekend af met het gevoel van dankbaarheid voor het oude bestuur en enthousiasme voor de nieuwe leiding. Wat ons enkel nog restte was uitchecken uit het hotel en de reis naar huis kon worden ingezet.

Tafelaars, aan een ieder van jullie: Bedankt voor een fantastisch weekend en op naar weer een mooi jaar tafelen met elkaar!