Een onvergetelijke avond!

Het was het feest waar iedereen naar uitkeek: 10N8 in De Brielsche Aap in Brielle. En wat een avond was het! Het feest was een groot succes en we hebben er allemaal enorm van genoten.

De tickets waren uitverkocht en 400 gelukkige gasten werden getrakteerd op een avondvullend programma met de beste artiesten waaronder Erick E, DJ Dyna en De Dansende Tulp. De Brielsche Aap was omgetoverd tot een spectaculaire feestlocatie waar alles mogelijk was! Toen de deuren openden om 20:00 uur, werden de gasten verwelkomd en kon het feest beginnen. Er werd gedanst op de beste beats en er vonden talloze verrassingen plaats, waaronder de dansende Mirrorman en er werden Foam led-sticks uitgedeeld.

Nu het feest is afgelopen, kunnen we terugkijken op een geweldige avond die we niet snel zullen vergeten. Het was fantastisch om samen te feesten met zoveel mensen en te genieten van de geweldige sfeer en de beste muziek.

Een grote dank aan De Brielsche App en alle artiesten die hebben bijgedragen aan deze onvergetelijke avond. We kijken nu al uit naar het volgende feest en kunnen niet wachten om weer te dansen en te feesten!