Informatie

17 mei 2025

Informatie volgt!

10:00 uur

We gaan weer rijden!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat de Hier aan de Kust Rally terugkeert in 2025! Dit unieke evenement voor autoliefhebbers en feestgangers zal plaatsvinden op zaterdag 17 mei 2025 en belooft wederom een dag vol avontuur en plezier te bieden.

De Hier aan de Kust Rally 2025 is een rally waarbij equipes een speciale route volgen langs de prachtige kustlijn van Nederland. Het evenement is bedoeld voor liefhebbers van klassieke auto’s, sportauto’s en bijzondere voertuigen. Het is een geweldige gelegenheid om uw auto te laten zien en deel uit te maken van een unieke rijervaring. Onderweg zijn er verschillende stops waar de deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje en elkaar kunnen ontmoeten.

Dit jaar eindigt de Hier aan de Kust Rally weer op een unieke locatie. Hier kunnen de deelnemers ontspannen en genieten van een avond vol entertainment, muziek en heerlijk eten. Net als vorige edities zal er ook een veiling plaatsvinden, waarvan de opbrengst naar een goed doel zal gaan. Voor de editie van 2025 zamelen we geld in voor Stichting Rolina! Lees meer over dit goede doel op hun website stichtingrolina.nl

Het belooft weer een geweldige gelegenheid te worden. Als u wilt deelnemen of een sponsorpakket wilt afnemen voor de Hier aan de Kust Rally 2025, kunt u zich nu inschrijven op de hieraandekustrally.nl website. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en maak deel uit van dit unieke evenement!

Mis deze onvergetelijke dag niet en zorg dat je erbij bent op zaterdag 17 mei 2025 voor de Hier aan de Kust Rally 2025, en steun tegelijkertijd een prachtig doel!