Informatie

9 september 2023

Start bij Zoet of Zout

10:00 uur

We gaan weer rijden!

We zijn verheugd om de aankondiging te maken dat we ook dit jaar weer de Hier aan de Kust Rally gaan organiseren! Hier aan de Kust Rally 2023 wordt weer een uniek evenement voor autoliefhebbers en feestgangers. Dit evenement zal plaatsvinden op zaterdag 9 september 2023 en zal een dag vol avontuur en plezier bieden.

De Hier aan de Kust Rally 2023 is een rally waarbij equipes een speciale route volgen die langs de prachtige kustlijn van Nederland loopt. Het evenement is bedoeld voor liefhebbers van klassieke auto’s, sportauto’s en bijzondere voertuigen. Het is een geweldige gelegenheid om uw auto te laten zien en deel uit te maken van een unieke rijervaring. Onderweg zijn er verschillende stops waar de deelnemers kunnen genieten van een hapje en een drankje en elkaar kunnen ontmoeten.

De Hier aan de Kust Rally 2023 eindigt met een spectaculair feest op een unieke locatie. Hier kunnen de deelnemers ontspannen en genieten van een avond vol entertainment, muziek, lekker eten en daarnaast ook de veiling, net als vorig jaar, waarvan de opbrengst naar een goed doel zal gaan.

Het belooft weer een geweldige gelegenheid te worden en als u wilt deelnemen en/of een sponsorpakket wilt afnemen voor de Hier aan de Kust Rally 2023, kunt u zich nu inschrijven op de hieraandekustrally.nl website. Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wees er snel bij en maak deel uit van dit unieke evenement!